Monday, July 1, 2019

Produse noi pe Adavet.ro


 https://www.adavet.ro/wp-content/uploads/2018/10/ADAVET-logo-new-min.png
Adavet.ro este o farmacie verinara in sector 2, in care poti gasi o varietate de produse petshop, precum Supliment nutritiv pentru caini, Lintbells YuDIGEST PLUS supliment natural.  Exista filosofia nutritionala unica: pune accent pe nutrimente, nu pe ingrediente. Reteta solutiilor nutritionale este similara cu un puzzle complex de nutrimente (proteine, lipide, glucide, aminoacizi, acizi grasi, saruri minerale, vitamine si oligoelemente).

Aceasta ne ofera posibilitatea de a garanta o formula nutritionala constanta si de a respecta nevoile fiecarui caine. Pricipalele obiective ale Nutritiei Sanatoase,constau ia a intretine organismul, de asigura energie, hrana si sustinere.

Necesitatile energetice ale unui caine pot varia in functie de anotimp si de stilul sau de viata.Un caine care isi petrece cea mai mare parte a timpului in interior nu are acelasi nevoi ca un caine care are, in mod regulat, activitate afara pe durata iernii. 

Cainele GIANT de exemplu, are o speranta de viata intre 7 si 9 ani ceea ce se explica de ce efectele imbatranirii se vad atat de timpuriu.Este de asemenea cunoscut faptul ca sistemul circualtor al cainilor mari este mai slab decat al celorlate rase. De aceea este important sa-i oferim o hrana adaptata, care ia in considerare acesti 2 parametri din momentul in care acesta devine adult.

Supliment nutritiv pentru caini, Lintbells YuDIGEST PLUS

https://www.adavet.ro/wp-content/uploads/2019/07/Supliment-nutritiv-pentru-caini-Yudigest-Plus-30-plicuri-min.jpg

No comments:

Post a Comment